Unii vor depune semnăturile, alții vor protesta! PAS anunță o manifestație la CEC

Unii vor depune semnăturile, alții vor protesta! PAS anunță o manifestație la CEC

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) anunță despre organizarea unui protest la Comisia Electorală Centrală (CEC) cu privire la următoarele alegeri prezidențiale, informează OFICIAL.

„Dodon știe că pierde alegerile, că oamenii nu-l vor vota. Dodon este laș, el nu poate lupta cinstit și se ascunde în spatele CEC-ului. Numeroase semnături pentru înregistrarea prealabilă în vederea deschiderii unor secții de vot în Rusia sunt false. PAS a cerut CEC să le verifice și anuleze semnăturile false. De asemenea, CEC încearcă, în mod nejustificat, să blocheze finanțarea candidaților de către partide. Un alt risc de fraudare a alegerilor este transportarea organizată și contra bani a alegătorilor din regiunea transnistreană”, se menționează într-un comunicat al partidului.

În același timp, PAS anunță că mâine va depune la CEC semnăturile colectate de liderul Maia Sandu. „Mâine, 23 septembrie, mergem la CEC să depunem semnăturile colectate pentru candidatul PAS, Maia Sandu, începând cu ora 12:00. De asemenea, vom cere respectarea dreptului la vot al tuturor oamenilor din țară și de peste hotare, indiferent că sunt din Vest sau din Est, cu condiția ca aceștia să fie oameni reali”.

Mihaela Conovali

Share