Unii membri ai Partidului Democrația Acasă – nemulțumiți de lider

Unii membri ai Partidului Democrația Acasă – nemulțumiți de lider

Mai mulți membri ai Partidului „Democrația Acasă”, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, și-au arătat nemulțumirea cu privire la acțiunile liderului partidului, Vasile Costiuc, informează OFICIAL.

În acest sens, Ion Garștea, membru al partidului, președintele Organizației Teritoriale Orhei, la fel și responsabil pentru municipiul Chișinău, a oferit mai multe detalii: „Din păcate, lucrurile au luat în ultimul timp o altă întorsătură și suntem profund revoltați de acțiunile președintelui partidului, Vasile Costiuc. Dumnealui a format o listă a candidaților la următoarele alegeri fără a fi discutată cu membrii partidului. Cu stupoare am aflat și că a avut loc Congresul partidului, la fel, fără ca să cunoască sau să fie invitat cineva. Din păcate, Congresul a fost mimat, însă a fost anunțat că în fruntea partidului a fost ales Vasile Costiuc”.

Prin urmare, Garștea a comunicat: „Noi suntem indignați și dezamăgiți de acțiunile președintelui Costiuc și cerem organelor competente să ia măsuri. La fel ne adresăm și către Comisia Electorală Centrală – să se sesizeze în acest context”.

Mihaela Conovali

Share