Un partid și-a schimbat conducerea!

Un partid și-a schimbat conducerea!

La Chișinău a avut loc Congresul VII extraordinar al Partidului Verde Ecologist din Republica Moldova, informează OFICIAL.

În cadrul Congresului, cu votul unanim al delegaților, Vitalie Marinuța a fost ales în calitate de Președinte al Partidului Verde Ecologist la propunerea fostului Președinte Anatolie Prohnițchii, care a solicitat anterior colegilor reînnoirea conducerii pentru a da un nou impuls dezvoltării partidului.

Înaintarea la șefia Partidului a lui Marinuța, care pe parcursul ultimilor doi ani a exercitat funcția de Secretar-General, a fost susținută și de mai multe organizații teritoriale.

Noul președinte a declarat, că va depune toate eforturile ca Partidul Verde Ecologist să devină o portavoce a cetățenilor Republicii Moldova nu doar în domeniul ocrotirii mediului, dar în toate domeniile ce afectează viitorul liber și prosper al oamenilor și meleagului nostru. Prioritățile de bază ale noului Președinte au fost susținute de către delegați și incluse în ”Rezoluția Congresului VII extraordinar al Partidului Verde Ecologist din Republica Moldova”.

La propunerea noului Președinte domnul Anatolie Prohnițchi a fost ales în calitate de Prim vice-președinte al Partidului.

Cristina Parfeni

Share