Un partid se alătură la Mișcarea de Rezistență Națională: Să ieşim în stradă cât mai mulţi!

Un partid se alătură la Mișcarea de Rezistență Națională: Să ieşim în stradă cât mai mulţi!

PLR aderă la Mişcarea de Rezistenţă Naţională şi susţine revendicările ei. Despre aceasta se comunică într-un comunicat de presă al Partidului Liberal Reformator (PLR), informează Oficial.

În același comunicat se menționează despre „un precedent extrem de periculos” în R. Moldova.

„Partidul Liberal Reformator ţine să sublinieze că anularea prin hotărâri de judecată a votului cetăţenesc a creat în Republica Moldova un precedent extrem de periculos. Or, în situaţia în care ceilalţi actori politici parlamentari şi extraparlamentari, societatea civilă, partenerii externi acuză capturarea justiţiei, a administraţiei de stat şi a presei de către Partidul Democrat, devin inutile orice alte scrutine ca exerciţii democratice de manifestare a suveranităţii poporului. Cetăţeanul este descurajat să mai participe la alegeri, fiind profanată dorinţa şi speranţa lui de a produce schimbarea în bine în societate şi de a stimula progrese”.

În acest fel, PLR anunță despre susținerea în manifestările de protest organizate de Mișcarea de Rezistență Națională.

„Reieşind din situaţia constatată, Partidul Liberal Reformator îşi declară adeziunea la nou creata Mişcare de Rezistenţă Naţională şi îşi anunţă disponibilitatea participării efective la toate formele de organizare şi de manifestare a ei. Totodată, Partidul Liberal Reformator face apel către membrii şi simpatizanţii săi, către toţi cetăţenii de bună credinţă din Republica Moldova să participe duminică, 1 iulie 2018, ora 14.00, la mitingul de protest organizat de Mişcarea de Rezistenţă Naţională şi să susţină revendicările ei. Să ieşim în stradă cât mai mulţi, să ne opunem degradării şi să demonstrăm că ne pasă de soarta democraţiei în Republica Moldova”.

Mihaela Rotari

Share