Un grup de inițiativă anunță despre o adunare republicană a unioniștilor

Un grup de inițiativă anunță despre o adunare republicană a unioniștilor

Un grup de inițiativă, care pledează pentru Reunirea Republicii Moldova cu România și care, anterior, a venit cu îndemnul de a forma o singură listă de candidați pentru următoarele alegeri parlamentare din Republica Moldova, în cadrul unei conferințe de presă, a vorbit despre continuarea formării listei, dar și despre o adunare republicană a unioniștilor, informează Oficial.

Reprezentantul grupului, Andrei Groza, a comunicat noi detalii. „La sfârșitul lunii decembrie, la o adunare republicană a unioniștilor, aceste persoane vor fi votate în ordinea amplasării listei, pentru a fi înaintată la CEC. Partidul „Noua Opțiune Istorică” a acceptat formarea și înaintarea unei asemenea liste. La formarea acestei liste pot participa absolut toți cetățenii”, a precizat el.

De menționat că, de mai multe ori, grupul de inițiativă a venit cu o adresare către toate partidele și persoanele, care susțin Unirea Republicii Moldova cu România, de a forma lista comună pentru viitoarele alegeri parlamentare – Lista populară „ProReunire – ProEuropa”.

Mihaela Conovali 

Share