Un deputat – alarmat de o declarație a Maiei Sandu: „Am spus și voi spune mereu ceea ce cred”

Un deputat – alarmat de o declarație a Maiei Sandu: „Am spus și voi spune mereu ceea ce cred”

Deputata Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova, Maria Ciobanu, nu crede că este o idee inspirată decizia de a scoate gardul din jurul Președinției. „Acest gard nu era necesar, dar deja s-au cheltuit bani și nu puțini. Ce are cetățeanul de câștigat că acest gard va fi scos?”, a precizat deputata, informează OFICIAL.

„Iarăși cheltuieli! De ce nu ar fi “conservată” această clădire, pentru întreținerea căreia se cheltuie anual sume exorbitante de bani, iar reședința Președinției ar rămâne acea situată pe str.Maria Cebotari? Fostul președinte Nicolae Timofti a folosit-o doar pe aceasta…”, mai susține Ciobanu.

La fel, ea spune că reședința de la Condrița la fel trebuie “conservată” pentru ani mai buni.

„Știu că îmi vor reproșa unii, care sunt obișnuiți să facă icoane din anumiți lideri, că am îndrăznit să nu fiu de acord cu decizia de scoate gardul din jurul Președinției, dar eu am spus și voi spune mereu ceea ce cred, nu ceea ce vor unii să audă…”, a ținut să adauge deputata.

De menționat că Președinta aleasă, Maia Sandu, a spus că va scoate gardul instalat în jurul Președinției la scurt timp după ce va fi învestită în funcție, aceasta fiind și una din promisiunile făcute în campania electorală. „Trebuie să fie un simbol al apropierii conducătorilor țării de oameni și nu să se ascundă după un gard de doi metri pentru că le este frică de oameni”, a declarat Sandu.

Doina Secrieru

Share