Țuțu face dezvăluiri: Când am venit în Partidul Democrat eram…

Țuțu face dezvăluiri: Când am venit în Partidul Democrat eram…

Campionul mondial K1, Constantin Țuțu a participat la Forumul Partidului Democrat din Moldova (PDM) de la Băcioi, localitatea de baștină, și a făcut dezvăluiri despre momentul venirii sale în formațiune.

“Când am venit în Partidul Democrat eram puternic doar fizic, acum am devenit de două ori mai puternic. Sper că în Băcioi și în toată Republica Moldova cetățenii vor avea un viitor mai bun și, de aceea, vă îndemn să susțineți echipa democrată și să contribuiți la creșterea Moldovei”, a menționat el.

În cadrul evenimentului, peste 800 de locuitori ai comunei Băcioi, municipiul Chișinău, au primit de la președintele Marian Lupu carnetele de membri de partid, în cadrul unui forum al PDM.

“Toate ideile noastre de dezvoltare a satelor și orașelor vin în interesul cetățenilor, sunt realiste și bine calculate. Programul economic și social al Partidului Democrat se referă la crearea locurilor de muncă bine plătite, angajarea tinerilor specialiști, cu plata din bugetul de stat a contribuțiilor sociale în primii trei ani, schimbarea sistemului de indexare a pensiilor, pentru a oferi un procent mult mai înalt celor cu pensiile sub minimul de existență”, a declarat Marian Lupu.

Președintele Organizației municipale PDM Chișinău, Pavel Filip, ministru degrevat al Tehnologiei Informației și Comunicațiilor, a menționat că Partidul Democrat pune accent pe lucrurile care unesc societatea. “Noi trebuie să dezvoltăm economic Republica Moldova, pentru a uni toți cetățenii, indiferent de limba pe care o vorbesc sau drept cine se identifică ca naționalitate. Un rezultat bun la alegerile din 30 noiembrie ne va oferi șansa să realizăm obiectivele noastre: familii și femei respectate, locuri de muncă și bunăstare cetățenilor. Suntem numărul unu în buletinul de vot și vom fi forța politică numărul unu în Republica Moldova, care va face viața cetățenilor mai bună”, a spus Pavel Filip.

Mihaela Rotari

Share