Record înregistrat de Vlad Filat

Record înregistrat de Vlad Filat

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Vlad Filat, a înregistrat un record neoficial. Acesta s-a întâlnit cu alegătorii din 8 localități într-o singură zi, ieri, 2 noiembrie curent.

Vlad Filat  îndemnat alegătorii din or. Călărași și satele Vălcineț, Horodiște, Buda, Cabaiești, Ursari, Pârjolteni și Sipoteni, să vină, la 30 noiembrie, împreună cu toată familia la secția de votare și să aleagă să meargă înainte spre un viitor european pentru Republica Moldova, pentru copiii noștri.

Vlad Filat a spus că la scrutin cetățenii vor alege nu doar un nou Parlament, ci un nou model de dezvoltare țării noastre.

„Republica Moldova se află iarăși la răscruce. Unii încearcă să ne tragă înapoi în trecut, spre sărăcie și izolare, într-o zonă măcinată de conflicte și vărsări de sânge, unde șantajul economic și presiunile politice sunt la ordinea zilei. Dar, acolo am fost deja și am avut de îndurat multe suferințe. Țara noastră trebuie să meargă înainte, acolo unde este pace, înțelegere și bunăstare, a menționat Vlad Filat.

Președintele PLDM a declarat că cetățenii trebuie să opteze pentru un viitor european.

„O Moldovă europeană înseamnă – o țară mai stabilă, mai bună, dezvoltată și prosperă. Un viitor european înseamnă locuri de muncă stabile, salarii mai mari, școli mai bune, drepturi mai multe, circulație fără opreliști. Noi, PLDM, pentru acest viitor optăm și luptăm. Am început să construim acest viitor. Dar pentru a continua, avem nevoie de sprijinul dvs. Numai împreună putem face alegerea corectă pentru a mișca Republica Moldova înainte, pe drumul cel bun”, a precizat Vlad Filat.

Și vicepreședintele PLDM, Liliana Palihovici, a îndemnat cetățenii să voteze pentru un viitor european.

„În ultimii ani s-au implementat zeci de proiecte datorită susținerii Uniunii Europene. Este un argument în plus să votăm pentru PLDM, deoarece doar noi vom aduce Europa în Republica Moldova. Iar, pentru a pune în continuare piatra de temelie la casa noastră europeană trebuie să fim uniți. Viitorul RM depinde de votul dvs, vă rog să fiți raționali și să oferiți continuitate reformelor demarate în 2009”, a punctat Liliana Palihovici.

După întâlnirea cu conducerea PLDM, alegătorii s-au bucurat de spectacole oferite de formația „3Sud Est”, interpreta Natalia Barbu și artiștii Teatrului „Satiricus”.

filat2 filat filat3

Mihaela Rotari

Share