Traian Băsescu: Pe mine nu mă interesează drumurile bătătorite din politica de la Chişinău.Eu vreau să merg pe drumul direct

Traian Băsescu: Pe mine nu mă interesează drumurile bătătorite din politica de la Chişinău.Eu vreau să merg pe drumul direct

În cadrul unui interviu pentru vipmagazin.md, fostul președinte al României și președinte de onoare al Partidului Unității Naționale (PUN), Traian Băsescu,  a fost întrebat: V-aţi lămurit cu câmpia politică de la noi? Care pe unde „sapă”, care pe unde „prăşeşte”? Dvs. ce sector vreţi să luaţi în primire?

„Pe mine nu mă interesează drumurile bătătorite din politica de la Chişinău. Eu vreau să merg pe drumul direct către sufletul cetăţenilor, aşa cum am făcut-o în România şi atunci când am fost ales de două ori ca primar general al Capitalei, şi atunci când, de două ori, am fost ales în funcţia de preşedinte al României”, a precizat Băsescu.

În același timp, Traian Băsescu a vorbit despre importanța PUN-ului în politica din RM.

„Este un proiect politic în care voi investi multă energie. Experienţa politică, cei zece ani petrecuţi în Consiliul European m-au făcut să înţeleg foarte bine lipsa şanselor Republicii Moldova de a deveni membru al Uniunii Europene şi că singura soluţie pentru ca cetăţenii Republicii Moldova să se bucure de perspectiva europeană este Unirea cu România”, a conchis el.

Mihaela Rotari

Share