Tot mai mulți cetățeni aderă la Platforma DA

Tot mai mulți cetățeni aderă la Platforma DA

Platforma Demnitate și Adevăr (DA) – partid politic extraparlamentar, zilele trecute, a primit noi membri, informează OFICIAL.

„La Soroca, au primit carnetul de membri de partid mai multe persoane care au ales să adere la Platforma DA. Tot mai mulți cetățeni își fac publică intenția de a face parte din echipa Platformei DA, alături de cei mai onești, raționali, harnici și iubitori de neam și țară, oameni pe care îi are Republica Moldova.

Colegul și bunul meu prieten, Iurie Tănase, vicepreședinte al raionului Soroca și președintele Organizației Teritoriale Platforma DA Soroca, muncește, uneori, până la epuizare în numele unui scop comun și întotdeauna pentru binele comunității din care face parte. Un Om cu inimă mare, care știe să citească sufletele celor care au nevoie de ajutorul său, al nostru, al tuturor. Și puțini sunt cei din politică cu empatie și aplecare pentru omul simplu, care încearcă să supraviețuiască în amalgamul de probleme zilnice din societatea noastră, nu doar în perioada electorală”, a comunicat vicepreședintele formațiunii, Chiril Moțpan, ex-deputat.

Politicianul a spus că, în cadrul întâlnirii, au fost abordate subiecte care îi afectează pe toți – sărăcia, nesiguranța în raport cu ziua de mâine, dorul de copiii plecați peste hotare, pensiile mici și iarna grea care ne așteaptă.

„Vicepreședintele raionului Soroca, Iurie Tănase, alături de primarii Platformei DA, fac totul pentru a ajuta oamenii să treacă peste greutățile care ne umbresc viața.

Platforma DA, partidul care a demonstrat în timp, că îi pasă de oameni. Întotdeauna, nu doar în campaniile electorale.

Împreună, suntem mai puternici și vom învinge!”, a subliniat el.

Share