Tofilat: Într-un an Chișinăul nu va arăta mai bine, dar cel puțin vom pune bazele unei dezvoltări normale ale orașului

Tofilat: Într-un an Chișinăul nu va arăta mai bine, dar cel puțin vom pune bazele unei dezvoltări normale ale orașului

Expertul economic și activistul civic, Sergiu Tofilat, a solicitat astăzi listele de semnături pentru a fi înregistrat în calitate de candidat independent pentru funcția de Primar general al capitalei.

Pentru a fi înregistrat în cursa electorală, Sergiu Tofilat are nevoie de 15 mii de semnături. El menționează că prietenii, rudele și colegii sunt dispuși să-l ajute.

„Avem 74 de persoane care sunt gata să mă ajute să colectez semnăturile. Rămâne să precizăm dacă putem suplini lista de colectori. Am primit multe mesaje de susținere din partea prietenilor, colegilor și rudelor. Cred că 15 zile e un termen suficient pentru a colecta semnăturile și intenționăm să le depunem până la 15 aprilie”, a spus Sergiu Tofilat.

De asemenea, Sergiu Tofilat a menționat că, în cazul în care ajunge primar, va pune bazele unei echipe puternice pentru viitoarele alegeri locale.

„Într-un an Chișinăul nu va arăta mai bine, dar cel puțin vom pune bazele unei dezvoltări normale ale orașului. Primăria o să devină o instituție de încredere pentru locuitorii orașului, să fie deschisă pentru oamenii cu inițiativă. Ideea este să consolidăm o echipă pentru viitoarele alegeri locale și să venim cu candidații noștri pentru Consiliul Municipal Chișinău”, a spus Sergiu Tofilat.

Doina Secrieru

Share