Tinerii PAS, la Președinție: Dodon trebuie să vină la dezbateri

Tinerii PAS, la Președinție: Dodon trebuie să vină la dezbateri

„În Republica Moldova se întâmplă un lucru bizar. Un președinte încă în exercițiu se teme să iasă în fața cetățenilor, se teme să discute cu oponenții politici într-o manieră deschisă, transparentă și corectă”, a declarat Adrian Băluțel, președintele Organizației de Tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate, în cadrul unui flashmob organizat de tinerii PAS, cu tema „Dodon, nu fi fricos, vino la dezbateri”, informează OFICIAL.

El a spus că „elementul principal rămâne a fi că un președinte trebuie să fie capabil să vorbească cu cetățenii, să confrunte idei și viziuni cu care poate nu este de acord. Republica Moldova nu are nevoie de un președinte care se teme și fuge”. „Dodon trebuie să vină la dezbateri că de altfel el este un fricos”, a precizat tânărul.

Totodată, Băluțel a menționat că Republica Moldova are nevoie de un președinte care să iasă la dezbateri și să vorbească despre ce a făcut în patru ani de zile pentru această țară.

Tinerii PAS au încercat să plaseze un banner pe gardul Președinției. Din motiv că, lucrul acesta nu a fost permis, panoul a fost plasat pe gardul de la Monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Bannerul conține un mesaj în care Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este invitat mâine, la dezbateri.

Cristina Jicol, stagiară

Share