„Șor”: Tricolorul înseamnă unitate, patriotism, devotament – valori care îi unesc pe toți cetățenii Republicii Moldova, oriunde s-ar afla

„Șor”: Tricolorul înseamnă unitate, patriotism, devotament – valori care îi unesc pe toți cetățenii Republicii Moldova, oriunde s-ar afla

Partidul „Șor”, în mesajul adresat de Ziua Drapelului de Stat, spune că drapelul este unul dintre cele mai importante simboluri ale țării noastre, care ne definește identitatea, informează OFICIAL.

„Tricolorul înseamnă unitate, patriotism, devotament – valori care îi unesc pe toți cetățenii Republicii Moldova, oriunde s-ar afla.

În vremurile complicate în care trăim, marcate de provocări majore, Drapelul național capătă o importanță și mai mare. Totuși, cel mai înțelept în astfel de situații este să ne raportăm la simbolurile comune, care ne reprezintă pe toți deopotrivă și pe care suntem gata cu toții să le apărăm. Tricolorul este al nostru, al tuturor și ne poate uni în jurul aceluiași ideal” – se spune în declarația formațiunii.

Cu ocazia Zilei Drapelului de Stat, echipa Partidului „Șor” a transmis tuturor cetățenilor urări de bine și multă sănătate.

„Totodată, îi îndemnăm pe toți cetățenii la unitate, la respectarea valorilor care ne definesc și să-i acordăm tricolorului cinstea și onoarea cuvenită.

La mulți ani binecuvântați, Republica Moldova!”, a menționat conducerea partidului.

Share