Șor îi cere lui Grosu să convoace o ședință specială a Parlamentului

Șor îi cere lui Grosu să convoace o ședință specială a Parlamentului

Președintele Partidului „Șor”, Ilan Șor, îi cere lui Igor Grosu să convoace o ședință specială a Parlamentului, pentru a dezbate problema sărăciei și a creșterii galopante a prețurilor, informează OFICIAL.

„Astăzi, colega mea, Marina Tauber a adresat în Parlament o întrebare absolut legitimă: în ce constă urgența creării acelei comisii, când țara se confruntă cu alte probleme, mult mai grave? Noi nu suntem împotriva acestei comisii, deși considerăm că aceasta este o prostie și nimic altceva decât o nouă tentativă de subordonare politică a justiției”, a declara Șor, adăugând că Grosu în loc să răspundă clar la întrebare, a venit cu „aceleași argumente sterile”.

Politicianul a cerut convocarea unei ședințe a Parlamentului pentru a dezbate trei subiecte centrale: creșterea prețurilor, înrăutățirea situației social-economice și sărăcia și, totodată, s-a arătat convins că Igor Grosu „va face tot posibilul ca o astfel de ședință să nu aibă loc”, pentru că – spune el – guvenarea nu poate răspunde la întrebările concrete care frământă societatea.

„Dar să ungeți ochii poporului cu discuții sterile despre lupta voastră cu corupția nu are rost, pentru că nu mai interesează pe nimeni, lumea e sătulă până în gât deja de prostiile voastre”, a conchis Ilan Șor.

Share