Șor, către autorități: În loc să vă gândiți la cum să scoateți corturile, mai bine ați rezolva problema tarifelor

Șor, către autorități: În loc să vă gândiți la cum să scoateți corturile, mai bine ați rezolva problema tarifelor

Liderul Partidului „ȘOR”, deputatul Ilan Șor, critică dur guvernarea pentru faptul că nu este în stare și nici nu vrea să găsească soluții de depășire a crizelor din țară, ci se gândește la cum să scoată corturile din centrul capitalei, acolo unde oamenii protestează nonstop față de guvernarea PAS și Maia Sandu.

„De mai bine de o lună, oamenii protestează și se plâng de viața grea pe care o duc, din cauza guvernării PAS și a Maiei Sandu, dar aceștia nu au nicio reacție. Acești impostori, în loc să vină cu propuneri despre cum pot să-i ajute pe cetățeni, ei se gândesc la cum să scoată corturile din Orășelul Schimbării, din centrul capitalei”, a declarat Ilan Șor, într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook.

Prin urmare, Ilan Șor reamintește faptul că guvernarea are la dispoziție o săptămână pentru a îndeplini trei revendicări ale protestatarilor, care au fost anunțate la manifestația de duminică, 9 octombrie. Mai exact, oamenii cer compensarea diferenței de tarif pentru gazele naturale, cu 25,07 lei, precum și acordarea compensațiilor pentru energia electrică, de 1,13 lei pentru fiecare kWh consumat. În contextul inflației care este de 34,29% și a prețurilor care cresc de la o zi la alta, cetățenii cer acordarea unui suport unic, în mărime de 10 000 de lei, pentru cadrele didactice, angajații din sistemul de sănătate, studenți, familiile cu venituri mai mici de 15 000 de lei. Pentru pensionari și persoane solitare, oamenii solicită un ajutor unic de 5000 lei.

„Ei au la dispoziție o săptămână pentru a veni cu propuneri privind acordarea compensațiilor. Prin urmare, altă ieșire din situație decât să-i scoatem afară, de urechi, pe acești cretini, nu există. Deși, sunt convins că vor fi puși în situația de a pleca de bunăvoie din funcții. Sfârșitul lor este aproape!”, a dat asigurări Ilan Șor.

Dacă revendicările protestatarilor nu vor fi îndeplinite până duminica viitoare, va fi organizat un protest masiv, în Piața Marii Adunări Naționale din Chișinău, în care se va cere demisia actualei guvernări și organizarea alegerilor parlamentare și prezidențiale anticipate.

Share