Socialiștii, la izolatorul unde este deținut Igor Dodon: Lupta cu opoziția nu va genera micșorarea prețurilor

Socialiștii, la izolatorul unde este deținut Igor Dodon: Lupta cu opoziția nu va genera micșorarea prețurilor

Protestatarii Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), de la Parlament, au mers la izolatorul unde este deținut fostul Președinte al țării, Igor Dodon, informează OFICIAL.

Manifestanții au mărșăluit prin centrul capitalei, iar ajungând la Guvernul, au scandat „Jos Guvernul!”, „Rușine Gavrilița!”.

„Guvernarea PAS trebuie să înțeleagă că reținerea lui Igor Dodon și lupta cu opoziția nu va genera micșorarea prețurilor, din contra acestea vor crește, iar situația în țară se va agrava”, a declarat deputatul PSRM, Petru Burduja, la protestul organizat în fața Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, unde este reținut fostul președintele al țării, Igor Dodon.

Deputatul a mai spus că, „atunci când Igor Dodon a început să spună ce se întâmplă cu statalitatea, cu valorile tradiționale, cu miliardul furat, atunci ei din lașitate, din frică, au făcut acest pas.”

Precizăm că, membrii și simpatizanții PSRM continuă protestele împotriva ilegalităților și a dosarelor fabricate la comandă.

În această dimineață, manifestanții s-au adunat în fața Parlamentului și au cerut eliberarea lui Igor Dodon și încetarea dosarelor fabricate la comandă.

Share