Socialiștii în Găgăuzia: S-a decis crearea unei singure organizații în regiune

Socialiștii în Găgăuzia: S-a decis crearea unei singure organizații în regiune

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, împreună cu membrii Comitetului Executiv al PSRM, președintele fracțiunii parlamentare BCS, Vlad Batrîncea, deputatul responsabil de activitatea organizațiilor teritoriale de partid din zona Sud a țării, Vladimir Odnostalco, au participat la o ședința cu conducătorii organizațiilor teritoriale din UTA-Găgăuzia.

Participanții la ședință au trecut în revistă situația politică din regiune și din țară, menționând că în ajunul alegerilor locale generale, regimul PAS face totul pentru a elimina concurenții în alegeri.

În aceste condiții, membrii PSRM au remarcat necesitatea consolidării disciplinei și a forțelor echipei, subliniind disponibilitatea de a realiza toate deciziile conducerii partidului în vederea pregătirilor către alegeri, angajându-se să acționeze exclusiv în interesul regiunii și al întregii țări.

De asemenea, în cadrul ședinței s-a decis crearea unei singure organizații de partid pentru întreaga Găgăuzie. Organizația va fi condusă de Grigorii Uzun, care va avea trei adjuncți: din OT Vulcănești, Chadîr-Lunga și Comrat.

Igor Dodon a mulțumit echipei pentru munca eficientă pe parcursul anilor precedenți, exprimându-și încrederea că aceasta va continua și pe viitor.

Share