Slusari: Nicu Popescu timp de 2,5 ani a fost cel mai eficient ministru în două guverne

Slusari: Nicu Popescu timp de 2,5 ani a fost cel mai eficient ministru în două guverne

Alexandru Slusari, fost vicepreședinte al Parlamentului, spune că nu are ce comenta despre plecarea lui Nicu Popescu din funcția de ministru, care a fost „timp de 2,5 ani era cel mai eficient ministru în două guverne și ar fi cel mai bun negociator în procesul de aderare a Moldovei la UE, care va fi deloc ușor și este nevoie de negociat anumite aspecte de ordine economică la sânge”, însă are unele întrebări în acest context în adresa fruntașilor guvernării, informează OFICIAL.

„Întrebarea mea către toți acei deputați și demnitari de la guvern, care o săptămână în urmă răspundeau arogant la întrebările presei despre remanierile planificate și deja decise. Сă este zvonistica, fumigena, fals etc. Acum nu doriți să ieșiți în fața lumii și să cereți scuze pentru lipsa de respect în raport cu societate și mass-media?”, a întrebat politicianul.

Fostul deputat a spus că regretă singer să observe „cum unii reprezentanți ai guvernării, pe care îi cunoaștem ca oameni absolut adecvați, acum se comportă cu noi de parcă sunt zeii și vor sta toata viața la putere”.

„Coborâți, cât nu e târziu, cu picioarele pe pământ și nu uitați niciodată că salariile voastre sunt plătite de către cetățeni, care merită un tratament mult mai respectuos din partea voastră”, a conchis Alexandru Slusari.

Share