Sloganul Arenei Chișinău va fi ales astăzi. Care sunt cele 10 selectate!

Sloganul Arenei Chișinău va fi ales astăzi. Care sunt cele 10 selectate!

La 1 mai a fost finalizată prima etapă de selectare a sloganurilor pentru Arena Chișinău. Comunitatea Facebook a ales 10 cele mai apreciate slogane, iar astăzi are loc evenimentul de selectare a unuia dintre cele 10 propuse.

Mai jos vedeți cele 10 slogane selectate:

  1. Calea spre victorie.
  2. Arena – creștem campioni.
  3. Renaște un imperiu.
  4. De aici începe drumul spre gloria olimpică.
  5. Să scriem împreună istoria olimpică.
  6. Puternic pe arenă, puternic în viață.
  7. Ambiția și implicarea generează performanțe.
  8. Unește Spiritul Națiunilor.
  9. Arena Chișinău – Creat pentru Generații.
  10. Arena Chișinău – Inspiră Generații.

Fiecare participant a făcut o prezentare a propriului slogan, iar juriul va trebui să aprecieze cu calificative de la 1 la 10 sloganele în baza a 7 criterii de evaluare.

Din juriu fac parte Președintele Parlamentului, Andrian Candu, ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, directorul Communications Boutique, Vitalie Condrațchi, vicepreședintele Federației de Volei, Alexandru Stratan și producătorul Alex Calancea.

În debut, Andrian Candu a menționat că ideea de a selecta un slogan a venit în contextul în care proiectul este unul care inspiră patriotism. „Tara are nevoie de o Arenă pentru a dezvolta performanța sportivilor, pentru evenimentele culturale. Avem nevoie de spirit și patriotism educat prin evenimentele noastre. Deoarece proiectul este unul foarte bun, am considerat că are nevoie de un slogan. Ne bucurăm că ideea a prins bine și că avem participanți, rămâne cu colegii să alegem cel mai bun slogan pentru a fi afișat șa intrarea în arenă”, a spus Andrian Candu.

În urma consultării membrilor juriului, sloganul câștigător este „Arena Chișinău – Inspiră Generații”, autor Dumitru Rău.

Mihaela Rotari 

Share