Silvia Radu își încheie, oficial, activitatea de primar interimar în capitală

Candidata independentă în alegerile locale, Silvia Radu, cea care a deținut funcția de primar interimar al capitalei, timp de câteva luni, astăzi a făcut demersurile oficiale pentru a-și încheia activitatea la Primărie.

Într-o postare pe Facebook, ea a mulțumit încă o dată celor care au votat-o.

„Îmi doresc foarte mult ca lucrurile să înceapă să se schimbe cu adevărat în Chișinău, pentru asta am candidat și pentru asta am muncit în cele 5 luni ca primar interimar. Cetățenii trebuie să ceară viitorului primar să muncească pentru oraș și să lase politica la o parte, doar așa vom avea parte de schimbări reale în oraș. Vă spun cu certitudine că se pot face lucruri bune pentru oraș, dacă există voință și implicare din partea primarului.

Astăzi am făcut demersurile oficiale pentru încheierea activității mele în Primăria Municipiului Chișinău. Le mulțumesc tuturor colegilor cu care am muncit în aceste luni, uneori zi și noapte. A fost o experiență din care am învățat multe lucruri utile și în care am avut ocazia să cunosc mai bine locuitorii Chișinăului”, a declarat Radu.

Precizăm că, potrivit rezultatelor preliminare ale alegerilor care au avut loc ieri, 20 mai 2018, Silvia Radu nu a trecut în turul II.

Mihaela Rotari

Share