Silvia Radu: Avem al II-lea tur politic

Silvia Radu: Avem al II-lea tur politic

Candidatul independent pentru funcția de Primar General al Capitalei, Silvia Radu, a mulțumit, în cadrul unei conferințe de presă, tuturor celor care i-au acordat votul și le-a urat succese în turul doi candidaților Ion Ceban și Andrei Năstase.

Silvia Radu a menționat că votul a fost împărțit între două partide politice.

„Mulțumesc celor care au fost la vot și au dat votul pentru mine, mulțumesc celor cu care m-am întâlnit în această campanie electorală. Constat că votul s-a împărțit între două partide politice și faptul că și-au mobilizat electoratul în favoarea lor demonstrează efectul lucrului care l-au avut în teren.

Pe mine, personal, mă afectează rata scăzută a prezenței la vot și trebuie să acceptăm asta. Votul este dat, este unul legitim și trebuie să-l respectăm așa cum el este. Avem al II-lea tur politic. Sper că următorul primar o să se ocupe mai mult de Chișinău decât de propriile probleme”, a spus Silvia Radu.

De asemenea, ea a spus că a avut o experiență extraordinară la Primărie. „Îmi voi continua activitățile personale și voi ajuta orașul așa cum am făcut-o și până acum. Mulțumesc celor care au fost alături de mine în această campanie”, a punctat Silvia Radu.

Mihaela Rotari

Share