Ion Ceban: Aș vrea foarte mult ca în turul II să ne axăm doar pe subiecte legate de municipalitate

Ion Ceban: Aș vrea foarte mult ca în turul II să ne axăm doar pe subiecte legate de municipalitate

Candidatul socialiștilor la funcția de primar general al Chișinăului, Ion Ceban, a susținut un briefing de presă, după anunțarea parțială a rezultatelor alegerilor.

Ion Ceban l-a felicitat pe contracandidatul său, Andrei Năstase, pentru rezultatul înregistrat.

„Aș vrea foarte mult ca exact ca și în această perioadă să ne axăm în exclusivitate pe problemele municipiului, lăsând la o parte factorul politic, geopolitic și de oricare, care nu se referă la administrarea orașului. Sunt convins că rezultatul pe care l-am înregistrat este unul de încredere. Este un rezultat semnificativ și acest lucru denotă că oamenii își doresc o schimbare fundamentală în capitală, o schimbare reală. Eu sunt sigur că acest lucru îl putem face. Îi invit pe toți să fie atât de activi și în turul II, să vină pe data de 3 iunie la alegeri”, a precizat socialistul.

Totodată, Ion Ceban a venit cu o propunere pentru contracandidatul său.

„Propun o foaie de parcurs. Ca începând de marți, să avem în fiecare zi dezbateri publice, pe fiecare subiect de importanță majoră în parte: gospodăria comunală, transport, drumuri, spații verzi. Să ne prezentăm bine programele, să demonstrăm soluții clare pe toate componentele”, a precizat Ceban.

Mihaela Rotari

Share