Serafim Urechean: Sarcina noastră este să aducem Chișinăul la o stare normală

Serafim Urechean: Sarcina noastră este să aducem Chișinăul la o stare normală

La momentul de față aveți 16 candidați la funcția de primar general al capitalei și un primar general cu o experiență de 11 ani în această calitate și cu 40 de ani de experiență în administrare. Declarația a fost făcută de candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) în fruntea Primăriei mun. Chișinău, Serafim Urechean, în cadrul evenimentului de lansare în campanie. Evenimentul a avut loc în Scuarul Catedralei.

Candidatul și echipa PLDM pentru Primăria mun. Chișinău au fost prezentați și de liderul PLDM, Vlad Filat.

Președintele PLDM a spus că este nevoie de curățenie și o bună administrare a unui om cu experiență.

“Municipiul Chișinău nu mai are nevoie de bătălii verbale și declarații la nesfârșit, Chișinăul are nevoie de decizi concrete, acțiuni și oameni capabili să implementeze aceste lucruri. Chișinăuienii  care vor să voteze pentru prezentul și viitorul capitalei vor da vot pentru cel care a fost primar și care va deveni primar al capitalei, Serafim Urechean”, a declarat Vlad Filat.

Liberal-democratul a mai spus că Urechean și echipa sa au toată susținerea și dedicația PLDM. “Vom munci împreună pentru victorie”, a subliniat liderul PLDM.

Serafim Urechean a spus că data și locul lansării nu este deloc întâmplător.

“Nu e întâmplător! În acest loc am venit aici, acum 20 de ani, pentru a cere binecuvântare Mitropolitului Vladimir pentru a aduce Catedrala în această stare, pentru a readuce în această frumusețe a Clopotniței memoriei. Am cerut binecuvântarea al celui aghezmătar de 6 tone. Aici, mă simt tot atât de bine cum m-am simțit în casa părintească”, a explicat candidatul PLDM la Primăria Chișinău.

El a spus și că, Chișinăul trebuie depolitizat și are nevoie de oameni cu experiență. Serafim Urechean a amintit și de sutele de kilometri de drum, linii de troleibuze, conducte de gaz, ce au fost construite în mandatele sale, precizând că după ce a plecat din fruntea capitalei, nu s-a mai făcut nimic.

“Sarcina noastră este să aducem Chișinăul la o stare normală, nu mai este timp de amânat. Chiar pe 15 iunie, semnăm aici, disponibilizarea administrației capitalei. Chișinăul are nevoie de un gospodar, de un primar general cu experiență – 11 ani la Primărie, și 40 de ani de management”, a declarat Serafim Urechean.

Doina Secrieru

Share