Șeful PSRM din CMC: Liberalii vor răspunde pentru toate schemele aplicate

Șeful PSRM din CMC: Liberalii vor răspunde pentru toate schemele aplicate

Șeful fracțiunii consilierilor municipali din partea Partidului Socialiștilor din Moldova (PSRM), Ion Ceban, a declarat, în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău (CMC), că va acționa în judecată câțiva consilieri ai Partidului Liberal (PL).

Discutând asupra proiectului de decizie privind inițiativa de procurare a creanțelor creditorilor SA „Autocomtrans”, Ion Ceban a declarat că vinovații de falimentarea mai multor întreprinderi vor fi trași la răspundere. Totodată, el a specificat că va autosesiza Procuratura în privința amenințărilor adresate familiei acestuia din partea unor consilieri ai PL.

„Atâta timp cât este vizată familia mea, voi merge la Procuratură. Veți răspunde pentru toate schemele aplicate și pentru falimentul unor întreprinderi, dar și pentru că mi-ați amenințat familia”, a spus Ion Ceban.

La rândul său, liderul fracțiunii consilierilor liberali, Ion Cebanu, a declarat: „înțelegem că sunteți în euforia Referendumului, dar nu aveți nici o șansă cu aceste declarații”.

Mihaela Rotari

 

Share