Ședință – la SIS. Constatările privind cele 37 posturi instalate ilegal de Tiraspol!

Ședință – la SIS. Constatările privind cele 37 posturi instalate ilegal de Tiraspol!

Președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Alexandru Jizdan, comunică despre o ședință organizată la SIS cu privire la cele 37 posturi ilegale instalate de Tiraspol, informează OFICIAL.

„Astăzi, în incinta Serviciului de Informații și Securitate (SIS), am desfășurat ședința Comisiei securitate națională și apărare la care au fost invitați: ministrul Afacerilor Interne, directorul SIS, ministrul Apărării, ministrul de Externe și viceprim-ministrul de Reintegrare. Toți au avut rapoarte separate și fiecare instituție guvernamentală a raportat despre acțiunile întreprinse în legătură cu instalarea celor 37 posturi ilegale în Zona de securitate”, a spus Jizdan.

Prin urmare, deputatul spune ce a stabilit: „Constatarea este că există voință și dorință pentru a rezolva această problemă. O altă constatare este că, în continuare, sub egida pandemiei așa-numitele autorități transnistrene au instalat aceste posturi”.

„Acest subiect va fi pe agenda Comisiei securitate națională până când va fi rezolvat. El va fi pe agenda Comisiei permanent”, a conchis Jizdan.

Mihaela Conovali

Share