Ruslan Codreanu propune concurenților electorali să semneze un pact

Ruslan Codreanu propune concurenților electorali să semneze un pact

Astăzi, candidatul la alegerile locale din 5 noiembrie, Ruslan Codreanu, a propus semnarea unui protocol „Idei, Nu Confruntări: Pactul Campaniei Elegante”. Acest protocol își propune să promoveze o campanie electorală civilizată în municipiul Chișinău și invită toți candidații să semneze acest pact, angajându-se să desfășoare o campanie bazată pe maturitate politică și dialog constructiv, informează OFICIAL.

În cadrul conferinței, Ruslan Codreanu a subliniat importanța de a depăși diviziunile existente în societatea noastră și de a ne concentra asupra problemelor reale pe care le are Chișinăul.

„Chișinăul are atâtea probleme, iar glodul nu are culoare politică. Noi, ca societate, suntem divizați pe diverse criterii. Această divizare se acutizează mai tare și mai tare, în primul rând în discursurile politicienilor. Doar că să știți, nu există nimic mai greu și mai complex decât să unești o societate divizată”, a afirmat Codreanu.

El a evidențiat că divizarea actuală este alimentată de politicieni, în timp ce ar trebui să cheme la dialog și unitate. „Polarizarea și împărțirea în ai noștri și ai lor o vedem zilnic și este lansată tocmai de cei care ar trebui să cheme la dialog și unitate. Anume politicienii în campania aceasta electorală sunt cei care ne divizează. Tocmai de aceea, am venit azi în fața voastră să rog toți candidații să se axeze pe problemele reale și să avem o campanie în care să dezbatem idei, nu confruntări murdare”, a adăugat Codreanu.

Share