Renato Usatîi demisionează: Dacă locuitorii din Bălți vor politică – poftim politică!

Renato Usatîi demisionează: Dacă locuitorii din Bălți vor politică – poftim politică!

Renato Usatîi, liderul Blocului electoral „Renato Usatîi”, a declarat că pleacă din funcția de Primar de Bălți, informează OFICIAL.

„Eu am spus mereu că voi fi în acea funcție în care mă văd cetățenii. Vreau să mulțumesc la toată lumea care a lucrat alături de mine și celor 60 100 de persoane care au votat pentru mine și echipa mea. Ceea ce s-a petrecut ieri la Bălți m-a șocat, pentru că o mare parte din locuitorii orașului au crezut în diferite fake-uri despre oraș”, a declarat Renato Usatîi, în cadrul unui briefing de presă.

El a spus că, acceptă rezultatul din Bălți a alegerilor parlamentare anticipate, dar, concomitent, a înțeles că locuitorii din Bălți au încredere în alte formațiuni politice.

„Este cea mai neplăcută zi din viața mea, nu din cauza rezultatelor, dar pentru că trebuie sa iau cea mai importantă decizie din viața mea. Decizia numărul unu este că eu de mâine merg în concediu, eu plec din funcția de primar de Bălți. Dacă locuitorii din Bălți vor politică – poftim politică! Am fost și voi fi sincer cu dvs. și sper că lucrurile din țară se vor schimba spre bine”, a menționat Usatîi.

Potrivit lui, în calitate de conducător și-a făcut datoria, dar în același timp, dacă lumea a crezut în toată propaganda, atunci oamenii au altă părere și trebuie să o respecte.

Cristina Jicol

Share