Regretă că s-a implicat în politică! Fruntaș liberal: „M-am jurat că n-o să mai revin. Dar am revenit”

Regretă că s-a implicat în politică! Fruntaș liberal: „M-am jurat că n-o să mai revin. Dar am revenit”

Fostul vicepremierul pe probleme sociale  Gheorghe Brega, unul dintre fruntașii Partidului Liberal, recunoaște că regret faptul că s-a implicat în politică în anul 2005.

„Reproșul cel mai mare (râde)… este față de mine, că m-am băgat iarăși în politică. În 2005, datorită lui Ghimpu și datorită lui Dorin Chirtoacă – băiat tânăr, cu cap, o minte bine dezvoltată, capul limpede – asta este, pentru că m-am retras din politică în ‘94 și m-am jurat că n-o să mai revin. Dar am revenit. În rest, din activitatea mea ce pot să vă spun? Îmi pare rău că n-am putut face ceea ce am vrut să fac, că n-am reușit să facem și Unirea… Îmi pare rău că n-am reușit să facem ceea ce trebuia să facem pentru popor, pentru cetățeni…”, a declarat Brega într-un interviu pentru Europa Liberă.

Precizăm că, Gheorghe Brega, din 2009 până la 31 iulie 2015, a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea fracțiunii Partidului Liberal. El a fost viceprim-ministru pentru probleme sociale în Guvernul condus de Valeriu Streleț, dar și în cel condus de Pavel Filip.

Mihaela Rotari

 

Share