Reacția PAS la propunerea PDM de a susține un candidat unic în Chișinău

Reacția PAS la propunerea PDM de a susține un candidat unic în Chișinău

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) susține că Vlad Plahotniuc a reconfirmat alianța PD-PSRM la alegeri. Declarația a fost făcută după anunțul democraților că vor susține la alegerile locale anticipate un candidat unic al partidelor pro-europene, informează Oficial.

Într-o postare pe o rețea de socializare, PAS a scris că:

„Conducerea PD-ului, respectând tradiția de a susține candidatul socialiștilor, vrea, și de această dată, să îl facă câștigător pe Ceban sau pe oricine va fi candidatul PSRM la primărie”.

„Declarațiile lor sunt mincinoase, fapt demonstrat în campania prezidențială, când au vrut să ponegrească candidatul unic proeuropean prin susținerea lor toxică, în realitate sprijinindu-l pe Dodon cu toată mașinăria lor administrativă și mediatică. Candidatul „unic proeuropean” pe care îl va susține în realitate PD la primărie va fi candidatul socialiștilor. PAS nu negociază cu PD nici pe acest subiect, nici pe altele, poziție expusă de nenumărate ori și cu diverse ocazii. Reamintim că decizia de a nu purta negocieri și de a nu coopera cu PD și PSRM, vinovați de dezastrul din țară, a fost adoptată la Congresul Partidului Acțiune și Solidaritate din 10 septembrie 2017”, mai scrie PAS.

Doina Secrieru

Share