PUN și DREAPTA își unesc eforturile! Liderul PNL: „Să dea Domnul să mă înșel”

PUN și DREAPTA își unesc eforturile! Liderul PNL: „Să dea Domnul să mă înșel”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Vitalia Pavlicenco, s-a referit, în cadrul unui interviu pentru OFICIAL, despre inițiativa Partidului Unității Naționale și Partidului Dreapta de a-și uni eforturile.

„Să precizăm, din capul locului, că, din cele anunţate prin presă, ştim că, de fapt, nu două partide unioniste au declarat că-şi unesc eforturile, ci un partid unionist şi un grup de iniţiativă, care doar intenţionează să creeze un partid unionist. Animatorii acestor două anunțate entități nu și le pot consolida, probabil, și vor să dea impresia căutării unor soluții și a unei consolidări. A crea un partid nu este ușor. Mai ales că îmi vine greu să cred în sinceritatea celor ce au făcut parte din formațiuni politice și alianțe de guvernare corupte. Ce iese din aceste partide, tot aia e. Să dea Domnul să mă înșel”, a declarat Pavlicenco.

Liderul PNL a precizat că „există multe soluții firești și eficiente, credibile pentru consolidarea mișcării unioniste, însă concurența și ambițiile îi fac pe unii să piardă simțul realității, dacă nu e vorba de scenarii politice pentru cineva”.

Interviul integral poate fi citit aici.

Mihaela Conovali

Share