PUN și-a exprimat susținerea în turul II pentru Andrei Năstase: „O facem necondiționat”

PUN și-a exprimat susținerea în turul II pentru Andrei Năstase: „O facem necondiționat”

Partidul Unității Naționale (PUN) a anunțat public, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că îl susține, în turul II al alegerilor locale noi pentru funcția de Primar al municipiului Chișinău, pe candidatul Platformei DA, Andrei Năstase.

Președintele executiv al PUN, Anatol Șalaru, a declarat că PUN s-a întrunit în ședință și a luat această decizie.

„Mulțumim cetățenilor pentru încrederea acordată. A fost primul examen pe care PUN l-a trecut, au fost niște alegeri pentru care nu eram pregătiți, dar cred că ne-am descurcat onorabil. A fost o campanie dificilă cu multe atacuri, însă noi nu am atacat pe nimeni și acest lucru îl vom evita și pe viitor. În acest moment, prioritatea o reprezintă evitarea căderii Primăriei în mâinile PSRM. Din acest motiv, PUN îl va sprijini necondiționat pe Andrei Năstase la funcția de Primar al capitalei.
Facem apel la toți membrii și simpatizanții PUN, la toți unioniștii să participe la turul II al alegerilor și să-l voteze pe Andrei Năstase. Fac apel la alegătorii PL, Valeriu Munteanu, Mihai Ghimpu, toți liderii politici să renunțe la tot ce ne-a despărțit până acum și să-și mobilizeze electoratul pentru a-l sprijini pe Andrei Năstase”, a precizat Șalaru.

Potrivit lui, dacă Andrei Năstase va avea nevoie vor participa, inclusiv cu echipa la această campanie. „Orice ni se va solicita, vom face. Primăria Chișinău nu trebuie să ajungă pe mâinile PSRM”, a conchis Șalaru.

Mihaela Rotari

Share