PUN: Scrutinul din toamnă este primul pas spre realizarea Unirii

PUN: Scrutinul din toamnă este primul pas spre realizarea Unirii

Partidul Unității Naționale (PUN) lansează, astăzi, campania „Ce înseamnă Unirea cu România?” în mun. Chișinău, transmite OFICIAL.

Potrivit PUN, din momentul lansării campaniei, membrii PUN au mers în 15 raioane din țară, iar astăzi se va lansa și în capitală.

În intervenția sa, deputatul Iurie Reniță, a menționat că proiectul dat este o acțiune importantă, care trebuie extinsă pe întreg teritoriul R. Moldova.

„Actualmente PUN este cel mai important și atractiv partid unionist din țară. Mersul în popor al PUN este o necesitate stringentă. Mă bucur că mii de basarabeni au luat cunoștință cu adevăratele avantaje ale reunirii cu România. Vă asigur de deplina disponibilitate în efortul de a trăi într-o țară reîntregită și o Europă democrată. Puteți avea sprijinul meu în prezidențiale și parlamentare anticipate, dacă vor fi”, a spus Iurie Reniță.

La rândul său, deputatul Octavian Țîcu a punctat că proiectul este o platformă apolitică care vine în sprijinul fiecărui cetățean al R. Moldova.

„Nu suntem împotriva cuiva, nu suntem împotriva acestui context politic în care suntem. Noi vrem să-i împăcăm pe toți printr-un proiect de țară, care are multiple avantaje evidente pentru toți cetățenii R. Moldova. Acest proiect nu este doar pentru români. În cei 30 de ani de independență am văzut că altă alternativă nu există. Scrutinul din toamnă este primul pas spre realizarea Unirii”, a spus Octavian Țîcu.

PUN va continua campania în țară, iar în sectoarele din capitală vor fi instalate corturi cu panouri informative pentru doritori.

Cristina Parfeni

 

Share