PUN: Dodon și PSRM doresc o revanșă contra votului pro-românesc și pro-european al Republicii Moldova din 15 noiembrie

PUN: Dodon și PSRM doresc o revanșă contra votului pro-românesc și pro-european al Republicii Moldova din 15 noiembrie

Reprezentanții Partidului Unității Naționale (PUN) susțin că responsabilitatea pentru destabilizarea situației după alegerile prezidențiale din 15 noiembrie o poartă în totalitate Igor Dodon și PSRM, care doresc o revanșă contra votului pro-românesc și pro-european al Republicii Moldova, informează OFICIAL.

La fel, PUN mai declară că introducerea pe ordinea de zi a ședinței de ieri a Parlamentului a mai multor proiecte cu caracter exploziv riscă să arunce R. Moldova într-o destabilizare totală, urmată de o izolare internațională și mai profundă.

„Adoptarea acestor proiecte de lege s-a făcut cu grave abateri constituționale, cu încălcarea regulamentului parlamentului și procedurilor de vot, iar unele cu încălcări penale. Avertizăm noua majoritate PSRM-Shor, că promovarea unor astfel de acte legislative duc la destrămarea Republicii Moldova și sunt cu toții pasibili de pușcărie”, spun reprezentanții PUN.

În acest fel, Partidul Unității Naționale îndeamnă oamenii să iasă masiv la protest duminică, 6 decembrie, pentru a-și apăra votul din 15 noiembrie 2020.

Mihaela Conovali

Share