PSRM, la începutul campaniei electorale: „Avem nevoie de schimbări cardinale, pe care să le efectuăm împreună”

PSRM, la începutul campaniei electorale: „Avem nevoie de schimbări cardinale, pe care să le efectuăm împreună”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) se lansează, astăzi, pe parcursul zilei, în campanie electorală, informează OFICIAL.

După cum și au anunțat, socialiști organizează mitinguri atât în circumscripțiile uninominale din țară, cât și la Chișinău.

Astfel, candidații în circumscripțiile uninominale din municipiul Chișinău  au organizat mitingul în fața Arcului de Triumf. Pe scenă au urcat toți cei 12 candidați care vor lupta pentru fotoliul de deputat.

Secretarul ideologic al PSRM, Ion Ceban, a declarat că, chiar dacă au program municipal, totuși, lucrurile nu se schimbă.

„Avem nevoie de schimbări cardinale, pe care să le efectuăm împreună. Aceasta este cea mai importantă campanie electorală din toată istoria RM. De astăzi, peste 15 mii de agitanți vor merge în toată țara, începem campania ca să punem punct acestui haos. „Cheia” bunăstării este în Parlament, deoarece deciziile importante se iau la nivel de Parlament. Chiar dacă la nivel de Primărie avem careva regulamente, ele nu întotdeauna lucrează. Logic este să votăm pentru PSRM. De acum încolo, avem o sarcină foarte importantă, să mergem din casă în casă, să convingem fiecare cetățean să voteze pentru PSRM, pentru candidații PSRM, pentru steaua care trebuie să învingă. Avem această obligație pentru toată lumea. Ce ține de Chișinău, am mers din casă în casă toți acești ani. Noi știm fiecare bloc, stradă, sector, cu ce se confruntă, noi știm cu ce se confruntă capitala. Spre deosebire de ceilalți, noi suntem singurii care avem soluții clare pentru aceste lucruri. Nu crede pe nimeni, votează steaua! Neapărat vom câștiga! Acum mergem că convingem oamenii să iasă la vot și să voteze PSRM. Noi suntem datori să câștigăm și vom câștiga”, a declarat Ceban.

Doina Secrieru

Share