PSRM: Dacă chișinăuienii își doresc ca „toți hoții și corupții să răspundă în fața legii, duminică urmează să facă o singură alegere – Ion Ceban

PSRM: Dacă chișinăuienii își doresc ca „toți hoții și corupții să răspundă în fața legii, duminică urmează să facă o singură alegere – Ion Ceban

Secretarul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Vlad Batrîncea, a îndemnat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, chișinăuienii să-l voteze duminică, 3 iunie, pe Ion Ceban, în funcția de Primar al municipiului Chișinău.

Socialiștii au desfășurat evenimentul în fața sediului liberalilor.

Astfel, Vlad Batrîncea a declarat că locația nu este întâmplătoare.

„Sediul PL, acaparat ilegal, clădire municipală care a fost reparată pe banii municipiului, banii publici. Pe fundal vedeți diverse lozinci, chemări spre unire, iată astăzi am venit să vă informăm că s-a produs marea unire, s-au unit hoții, corupții, acei care au comis mai multe fărădelegi în ultimii 10 ani. Ținem să vă aducem aminte că Năstase este persoana care pretinde că este mare luptător cu corupții, iar în realitate s-a unit cu corupții, hoții, bandiții. Și Ghimpu, și Șalaru, Leancă – toți au format un front unic pentru domnul Năstase, ca să fie ales în fruntea Chișinăului. Din momentul în care sunteți sprijiniți de ei nu ați avut caracter să refuzați public la sprijinul lor”, a precizat socialistul.

Vlad Batrîncea a mai spus că, dacă chișinăuienii își doresc ca „toți hoții și corupții să răspundă în fața legii, duminică urmează să facă o singură alegere –  Ion Ceban, care a scos la suprafață toate schemele corupției”.

Mihaela Rotari

Share