PSDE se pregătește intens de locale. Iată cine e candidat la Primăria Telenești!

PSDE se pregătește intens de locale. Iată cine e candidat la Primăria Telenești!

Membrii echipei PSDE Telenești, condusă de Alexei Vrajitoru, s-au întrunit în ședința Organizației Teritoriale raionale.

În cadrul întâlnirii, s-a discutat despre pregătirea pentru alegerile locale generale din noiembrie curent, fiind anunțate numele mai multor candidați pentru funcția de primar în localitățile din raion.

Pentru funcția de primar al orașului Telenești a fost fost propusă candidatura doamnei Diana Manoli, care prin activitatea sa a demonstrat că poate realiza lucruri frumoase pentru cetățeni.

„Campania electorală va fi un exercițiu de maturitate politică și civică pentru noi. Haideți să ne unim eforturile și să facem ca aceste alegeri să fie despre oameni, despre nevoile lor, despre viitorul pe care îl vom construi împreună. Cu echipa noastră unită, vom reuși să realizăm schimbările în bine pe care și le doresc oamenii „, a menționat Diana Manoli.

La eveniment a participat și fostul ministru al Economiei, Sergiu Railean, care a venit cu un mesaj de susținere pentru candidații desemnați la scrutinul din 5 noiembrie.

Share