PSDE se pregătește de locale. Ion Sula: Trebuie să fim pregătiți să facem față tuturor provocărilor

PSDE se pregătește de locale. Ion Sula: Trebuie să fim pregătiți să facem față tuturor provocărilor

Primari, consilieri raionali și membri ai Partidul Social Democrat European (PSDE) din toată țara participă, în perioada 8-9 iulie curent, la un curs de instruire privind organizarea campaniei electorale la nivel local.

La eveniment participă și reprezentantul Partidul Social Democrat România, Vicepreședintele Senatului României, Robert Cazanciuc.

Președintele PSDE, Ion Sula, a salutat participanții și a menționat că aceasta oferă o oportunitate bună pentru a consolida echipa, a comunica mai eficient și a trasa noi obiective strategice.

„Suntem o echipă puternică, unită și vreau să asigur că nimic nu ne stă în cale pentru a arăta acest lucru tuturor, dar în primul rând oamenilor, cetățenilor, pentru care suntem dispuși să lucrăm și să le facem viața mai ușoară. Am ales să fim în serviciul public și trebuie să fim pregătiți să facem față tuturor provocărilor”, a declarat liderul social-democrat european.

Ion Sula a precizat că primarii sunt persoane la care oamenii se adresează în primul rând atunci când au o problemă, exprimând recunoștință aleșilor locali pentru munca asiduă și cu dedicație. El și-a exprimat încrederea că în scrutinul din toamnă PSDE va înregistra un scor bun pentru că are cei mai buni și profesioniști aleși locali apreciați de oameni pentru lucrurile concrete realizate în localitățile lor.

Vicepreședintele Senatului României, Robert Cazanciuc, a transmis participanților la training un mesaj de salut din partea conducerii PSD România. „PSDE din Republica Moldova este un partener de încredere și poate miza pe suportul colegilor social-democrați din România. Rămâneți uniți, puternici și nu cedați tentațiilor și presiunilor. Împreună vom reuși”, a declarat senatorul Robert Cazanciuc.

Timp de două zile, participanții la training vor fi instruiți despre cum să mobilizeze electoratul, cum să organizeze comunicarea directă cu alegătorii și să transmită mesajul, despre metodele de comunicare strategică, depășirea crizelor de imagine, utilizarea social media și crearea unui discurs public cu impact.

Cursul de instruire este organizat de Institutul Republican Internațional – IRI Moldova cu susținerea USAID Moldova.

Share