PSDE continuă seriile de discuții cu membrii organizațiilor teritoriale

PSDE continuă seriile de discuții cu membrii organizațiilor teritoriale

Continuă seria de consultări cu Organizațiile Teritoriale ale PSDE. De această dată, președintele Partidul Social Democrat European, Ion Sula, împreună cu secretarul general, Cazacu Iurie, s-au întâlnit cu echipa PSDE Făleşti, condusă de vicepreședintele PSDE, Viorel Babii.

În cadrul discuțiilor, au fost abordate subiecte ce țin de situația social-politică din țară, provocările la nivel local și problemele de zi cu zi ale oamenilor.

Membrii Organizației au fost consultați și privind candidatul PSDE pentru alegerile prezidențiale și campania cu privire la referendumul de integrare europeană a țării din această toamnă. „PSDE va susține acest plebiscit, pentru că suntem convinși că drumul european este unicul posibil pentru a asigura pacea, securitatea și prosperarea oamenilor”, a spus liderul social-democrat.

În aceeași ordine de idei, președintele Ion Sula a exprimat recunoștință și apreciere echipei din Fălești pentru modul în care s-a implicat în alegerile pentru Parlamentul European și susținerea acordată partenerilor din Partidul Social Democrat România.

Share