PSDE a transmis un mesaj de felicitare partenerilor din PSD România

PSDE a transmis un mesaj de felicitare partenerilor din PSD România

Partidul Social Democrat European le transmite felicitări colegilor și partenerilor din Partidul Social Democrat România, cu ocazia victoriei categorice înregistrată la alegerile europarlamentare🇪🇺 din 9 iunie.

Votul masiv dat de români Alianței PSD-PNL demonstrează că guvernarea de la București, condusă de liderul social-democrat, Marcel Ciolacu, se bucură de credibilitate și este apreciată înalt de cetățeni.

Felicitări și colegilor social-democrați din întreaga Europă, pentru cele 137 de mandate obținute în Parlamentul European, fapt care confirmă că Republica Moldova se va bucura în continuare de susținere la Bruxelles și că marea familie a social-democraților europeni, din care face parte și PSDE din Republica Moldova, este o forță redutabilă, care are un cuvânt greu de spus în plan internațional.

Nu în ultimul rând, felicitări cetățenilor români din Republica Moldova, care s-au mobilizat exemplar la aceste alegeri, dând dovadă de responsabilitate civică și cetățenească, dar și pentru faptul că au ales pragmatic și matur, ceea ce înseamnă că sprijinul constant, pe care ni-l oferă Guvernul de la București, este apreciat la justa lui valoare. Dincolo de asta, Republica Moldova a confirmat, inclusiv prin aceste alegeri, că este deja parte a Europei unite, prin numărul mare de cetățeni români pe care îi are, în plus, că este un participant activ la procesele social-politice din spațiul comunitar.

PSDE își reafirmă angajamentul de a contribui la consolidarea și aprofundarea relațiilor strânse cu România și a parteneriatului strategic cu Uniunea Europeană, iar rezultatele alegerilor din 9 iunie ne dă speranță că, într-un viitor previzibil, Republica Moldova va fi parte de jure a marii familii europene.

Share