Promisiunea de miliarde a liderului PDM, Marian Lupu

Promisiunea de miliarde a liderului PDM, Marian Lupu

Liderul Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu a promis locuitorilor din Fălești că formațiunea pe care o conduce va face tot posibilul ca să atragă 1 miliard de euro pe an.

”Echipa Partidului Democrat a muncit mult în ultimii ani anume în aceasta direcţie – pentru atragerea investițiilor în dezvoltarea întreprinderilor și crearea locurilor de munca. Exemplul nu este departe – la  Bălți, unde în  Zona economică liberă se dezvoltă dinamic uzina concernului german Draexlmaier. Avem asemenea exemple și la Ungheni şi Giurgiulești.  Partidul Democrat va face tot posibilul ca Republica Moldova să atragă 1 miliard de euro pe an ca investiții străine și va lucra pentru a atinge acest obiectiv concret”, le-a spus Marian Lupu localnicilor din Făleşti.

Lupu a mai spus că, investițiile în dezvoltarea Zonelor economice libere vor aduce locuri de muncă bine plătite în regiunile Moldovei, de care să beneficieze oamenii din satele și orașele țării, nu doar din Chișinău.

Amintim că Partidul Democrat din Moldova se află în turneu în satele și orașele Moldovei. Ieri,  echipele PDM s-au aflat în discuții cu oamenii din raioanele Dondușeni, Fălești, Ungheni și Leova.

Doina Secrieru

Share