Proiectul Partidului ŞOR – „Clubul Vârsta de Aur” devine tot mai popular în rândurilor seniorilor din țară

Proiectul Partidului ŞOR – „Clubul Vârsta de Aur” devine tot mai popular în rândurilor seniorilor din țară

La iniţiativa preşedintelui Partidului ŞOR, Ilan Şor, a fost lansat un proiect de suflet pentru seniorii din ţară – „Clubul Vârsta de Aur”. Acesta include un program distractiv cu muzică şi dansuri dedicate persoanelor cu vârsta de aur, la fiecare sfârșit de săptămână.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, în cadrul acestui Club, seniorii, timp de câteva ore, au posibilitatea să danseze, să participe la diferite concursuri,  dar şi să fredoneze melodii alături de artiştii autohtoni.

„Prin acest proiect de suflet, reprezentanții Partidului „ȘOR”, readuc tradițiile de altă dată în sufletele persoanelor cu vârsta de aur, oferindu-le un platou  deschis de socializare, comunicare și multă veselie” – menționează conducerea partidului.

Potrivit  liderului formaţiunii, Ilan ŞOR , „Să fii pensionar nu înseamnă să fii condamnat la singurătate, tristețe și să fii dat uitării. Seniorii din întreaga ţară au nevoie de atenţia noastră, de aceea am lansat acest poriect, pentru a le oferi posibilitatea persoanelor cu vârsta de aur să comunice, să socializeze prin dans şi muzică, uitând în acest mod de grijile cotidiene. Mai mult, una din priorităţile de bază a programului politic promovat de Partidul „ŞOR” este îmbunătăţirea calităţii şi prosperarea vieţii pensionarilor din Republica Moldova”.

Evenimentul adună sute de seniori, care îşi împărtăşesc emoţiile pozitive şi mulţumirile adresate Partidului „ŞOR” pentru organizarea unui asemenea eveniment.

Bucuria, zâmbetul și emoțiile pozitive sunt motivele, pentru care reprezentanții Partidul „ȘOR” depun eforturi în implementarea proiectului și în alte localități.

În prezent  “Clubul Vârsta de Aur” este organizat în oraşele Orhei, Chişinău (în toate sectoarele municipiului), Călăraşi, Taraclia, Vulcăneşti şi Comrat, iar în viitorul apropiat, proiectul va fi extins în mai multe localităţi din ţară.

Este de menţionat faptul că, proiectul a fost lansat acum un an de zile, iar odată cu trecerea la sezonul estival, “Clubul Vârsta de Aur” organizează seratele muzicale în aer liber.

ș ș1 ș2 ș3 ș4 ș5 ș7

Doina Secrieru

Share