Procuratura Anticorupție a făcut percheziții la un fost deputat. Iată rezultatul

Procuratura Anticorupție a făcut percheziții la un fost deputat. Iată rezultatul

Procuratura Anticorupție informează că, astăzi 08 septembrie 2022 a efectuat percheziții la domiciliul și automobilele unui ex-deputat din Parlamentul Republicii Moldova, vizat în cadrul cauzei penale de învinuire a ex-președintelui Republicii Moldova.

În rezultatul perchezițiilor efectuate au fost depistate si ridicate mai multe dispozitive informatice și înscrisuri de ciornă, care la fața locului s-a stabilit că au legătură cu circumstanțele cauzei penale și urmează a fi analizate în ansamblu cu alte probe administrate pe caz.

Precizăm că, la acest moment fostului deputat nu i-a fost atribuită nici o calitate procesuală, acesta urmează să fie citat și audiat de către procurori în perioada imediat următoare. În privința persoanei vizate, la această etapă a procesului penal, nu a fost aplicată nici o măsură procesuală de constrângere.

Despre rezultatele acțiunilor de urmărire penală pe caz, procurorii vor informa ulterior, în măsura în care prezentarea unor date din dosar nu va periclita buna desfășurare a investigațiilor penale.

Share