Prima vizită oficială a Președintelui Turciei în RM – confirmată

Prima vizită oficială a Președintelui Turciei în RM – confirmată

Prima vizită oficială în Republica Moldova a Președintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan va avea loc în perioada 17-18 octombrie curent, transmite Oficial.

Informația a fost confirmată de Ambasadorul Turciei în Republica Moldova, Gürol Sökmensüer, în cadrul unei întrevederi cu Președintele țării, Igor Dodon.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Igor Dodon a scris că au făcut un schimb de opinii cu privire la relațiile bilaterale, situația politică internă din Republica Moldova, dar și au discutat detalii cu privire la vizita Președintelui Turciei Recep Tayyip Erdoğan în țara noastră.

„Dl Gürol Sökmensüer a confirmat faptul că prima vizită oficială în Moldova a dlui Recep Tayyip Erdoğan în calitate de Președinte al Turciei va avea loc în perioada 17-18 octombrie și va include atât evenimente la Chișinău, cât și în Găgăuzia”, a scris Igor Dodon.

Părțile au opinat unanim că vizita aceasta va fi organizată la cel mai înalt nivel și va contribui la consolidarea, aprofundarea și extinderea relațiilor de colaborare dintre cele două state în toate domeniile de interes comun.

Doina Secrieru

Share