Președintele raionului Glodeni a demisionat

Președintele raionului Glodeni a demisionat

Consiliul Raional Glodeni a acceptat cererea de demisie a Președintelui raionului – Ion Leucă, ales deputat din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM) pe circumscripția uninominală nr. 5 Glodeni-Rîșcani. La scurt timp, a fost votată o nouă conducere, informează OFICIAL.

În acest fel, Ion Leucă a venit cu un mesaj. „Am fost și suntem o echipă închegată, capabilă să facă față lucrurilor importante pentru cetățenii raionului Glodeni. Nu-mi asum personal nicio realizare: pe toate le datorez cetățenilor care au crezut în echipa noastră în vara anului 2015, colegilor din cadrul Aparatului Președintelui, Consiliului Raional Glodeni, primarilor. Mulțumesc pentru tot ceea ce am realizat împreună. Mulțumesc și celor care ne-au fost în opoziție – acest fapt ne-a mobilizat la maxim să implementăm lucruri necesare oamenilor cu eforturi și mai mari”, a declarat Leucă.

Tot astăzi, Consiliul Raional Glodeni l-a votat în funcția de președinte de raion pe consilierul raional Ion Cojocari, care a devenit cel mai tânăr președinte de raion din Republica Moldova, după cum relatează Consiliul raional.

„Prima și singura promisiune pe care o fac – voi încerca să nu vă dezamăgesc, să colaborez cu toți consilierii raionali indiferent de coloratura politică, cu Aparatul președintelui, cu primarii, cu serviciile desconcentrate, cu instituțiile subordonate, pentru a continua faptele bune și a iniția alte lucruri în folosul cetățenilor – ei sunt valoarea raionului, valoarea țării. Iar vârsta mea sper să nu devină o barieră, ci să avem o colaborare eficientă cu colegii mai în vârstă, în slujba cetățenilor raionului Glodeni”, a declarat Cojocaru.

De menționat că, Ion Cojocari s-a născut la 27 noiembrie 1987 în satul Ustia, raionul Glodeni.

Mihaela Rotari

Share