„Pentru totdeauna!” Anunțul președintelui Barcelonei în ceea ce-l privește pe Messi

„Pentru totdeauna!” Anunțul președintelui Barcelonei în ceea ce-l privește pe Messi

Președintele celor de la FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat în cadrul unui interviu acordat că vrea să îi prelungească înțelegerea lui Lionel Messi „pentru totdeauna”.

Actualul contract al lui Lionel Messi cu Barcelona expiră în 2021, atunci când starul argentinian va avea 34 de ani.

„Vrem ca el să aibă o carieră foarte lungă, ca să putem continua să ne bucurăm de el. Lionel a reușit să depășească toate barierele. Toată lumea îl admiră și este aplaudat și de rivali. Vrem să îi reînnoim contractul, aceasta este ideea. Relația sa cu Bracelona va fi pentru totdeauna. Folosesc exemplul lui Pele, care a jucat doar la Santos. Vrem ca Messi să fie întotdeauna la Barça, indiferent din ce postură”, a spus Bartomeu.

Lionel Messi a câștigat la Barcelona 9 campionate, 6 Cupe ale Spaniei, 8 Supercupe ale Spaniei, 4 Ligi ale Campionilor, 3 Supercupe ale Europei şi 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor. În acest sezon, Messi mai poate bifa 3 trofee: titlul, Cupa Regelui și UEFA Champions League. De asemenea, Messi a mai câștigat de 5 ori „Balonul de Aur”, fiind la egalitate cu cu marele său rival, Cristiano Ronaldo, relatează digisport.ro.

Lionel Messi traversează cea mai bună perioadă a sa din actualul sezon. Argentinianul a marcat nouă goluri în ultimele partide disputate, în toate competițiile.

Argentinanul conduce și în clasamentul pentru Gheata de Aur, cu 32 de goluri, unde este urmat de Kylian Mpappe, cu 27 de goluri. În sezonul trecut, Messi a cucerit acest trofeu marcând 34 de goluri, iar din actualul sezon din La Liga mai sunt de disputat încă opt etape. Lionel Messi a cucerit Gheata de Aur de cinci ori (2010, 2012, 2013, 2017 și 2018)

Mihaela Rotari 

Share