Președintele PMP din România: Facem apel către toți cetățenii români din Republica Moldova

Președintele PMP din România: Facem apel către toți cetățenii români din Republica Moldova

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) din România, Eugen Tomac, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, s-a adresat cetățenilor români din Republica Moldova pentru a susține PMP la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, informează OFICIAL.

„Chiar dacă Republica Moldova traversează o perioadă foarte grea, vrem să asigurăm că în Romania există oameni politici care se gândesc la perspectivele de mai bine pentru Republica Moldova. În perioada următoare, Uniunea Europeană va trece printr-o campanie electorală – alegerile europarlamentare, ce se vor desfășura pe 26 mai”, a declarat Tomac.

Președintele PMP a comunicat și alte detalii. „Pentru noi este important ca proiectul european să nu se încheie la Prut. PMP vrea să meargă la Bruxelles cu îndemnul „Uniți în Europa”. Obiectivul nostru este să extindem Europa. Singura soluție este Unirea celor 2 state. Nimeni nu se va opune, dacă majoritatea cetățenilor Republicii Moldova vor cere ca statele acestea două să se reunifice. Voi face o politică a apropierii Republicii Moldova de România pentru că e un act de dreptate”, a precizat el.

În acest fel, Tomac a făcut un apel. „Facem apel către toți cetățenii români din Republica Moldova, să vină în incinta clădirii Uniunii Scriitorilor de la Chișinău – să semneze pentru echipa președintelui Băsescu, echipa care va candida la alegerile europarlamentare”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Share