Președintele organizației de tineret a PAS: „Igor Dodon își exprimă intenția de a mă da în judecată”

Președintele organizației de tineret a PAS: „Igor Dodon își exprimă intenția de a mă da în judecată”

Președintele organizației de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Eugeniu Sinchevici, susține că a primit o cerere prealabilă de la liderul socialiștilor, Igor Dodon, prin care – „dumnealui își exprimă intenția de a mă da în judecată”, declară Sinchevici, informează OFICIAL.

Potrivit reprezentantului PAS, fraza care l-a supărat pe fostul șef al statului este: „Suntem, astăzi, cu tinerii PAS la Penitenciarul nr.13, locul unde vor ajunge hoții care au sărăcit această țară în ultimii 30 de ani. Unul din ei – Igor Dodon – culiocarul care se finanțează de la Plahotniuc până la Bahamas, care se odihnește în cele mai luxoase hotele din Maldive și care a trădat interesele patriei”.

„Igor Dodon consideră că această frază nu corespunde realității și că prezintă o defăimare”, spune Președintele organizației.

„Dodon mi-a solicitat să-mi cer scuze publice. Nu am de gând să-mi cer scuze pentru adevărul pe care l-am spus, ba mai mult – pot să îl repet”, a mai spus Sinchevici.

La rândul său, secretarul general PAS, Andrei Spînu, a venit cu un mesaj către politicieni: „Nu fiți lași, luptați cu hoții, nu cu tinerii. Faceți lucruri bune pentru tineri, nu-i alungați din țară. Cum credeți, prin atacuri prin judecată îi faceți să se întoarcă acasă sau îi opriți pe cei care sunt cu bagajele gata? Este rușinos ca un fost președinte de țară să se ducă în judecată împotriva unui tânăr”.

Mihaela Conovali

Share