PLDM s-a lansat în campanie: Am învățat din greșeli

PLDM s-a lansat în campanie: Am învățat din greșeli

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), astăzi, s-a lansat, oficial, în campania electorală pentru alegerile locale generale, cât și pentru cele parlamentare, informează OFICIAL.

Președintele PLDM, Tudor Deliu, a declarat că, partidul nu va pune, niciodată, în pericol parcursul european al Republicii Moldova. „Noi trebuie să luptăm, să fim siguri de calitățile noastre și de șansa noastră de reușită. Există un factor foarte important, de care trebuie să ținem cont în guvernarea locală, este vorba de cât de corecți și sinceri suntem”, a declarat Deliu.

În același timp, liderul PLDM s-a referit la oferta partidului pentru alegerile locale. „Candidații noștri sunt oameni de calitate, liberi să acționeze, în depedență de viziunea proprie. Să facem dreptate oamenilor. PLDM are primari care au luptat până la sfârșit. Scrutinul din 20 octombrie va fi încă un examen serios pentru noi. PLDM va avea pe viitor un cuvânt greu de spus”, a susținut Deliu.

Secretarul general al PLDM, Alexandru Fetescu, candidatul partidului la funcția de primar general al municipiului Chișinău, a declarat că „azi trebuie să luptăm mai determinați ca niciodată”. „Acum 4 ani eram cea mai mare familie politică din Republica Moldova. Ce suntem azi? Suntem poate mai puțin numeroși, trebuie să recunoaștem, dar timpul ne-a făcut și mai determinați. Am învățat din greșeli. Am educat și am crescut o nouă generație. Ne propunem, în această campanie electorală, ca oamenii să se solidarizeze cu noi. PLDM este determninat să facă o altfel de politică. O politică inspirată din necesitățile cotidiene a fiecăruia”, a comunicat Fetescu.

Vicepreședintele PLDM, candidatul la funcția de primar al orașului Leova, Alexandru Bujorean, a susținut că: „ne revine rolul de a salva această țară de o noua dictatură”. Prima bătălie în care mergem sunt alegerile locale și parlamentare. Scorul pe care îl va obține PLDM va fi o supriză pentru mulți”.

Ce ține de alegerile parlamentare, Tudor Deliu, Iurie Bojoncă și Alexei Frunză sunt candidații PLDM pentru alegerile parlamentare noi.

De menționat că, la 20 octombrie, vor avea loc – atât alegerile locale generale, cât și cele parlamentare în 4 circumscripții.

Mihaela Conovali

Share