PLDM: Independența Republicii Moldova este o realizare, dar și o responsabilitate

PLDM: Independența Republicii Moldova este o realizare, dar și o responsabilitate

Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), în frunte cu Vlad Filat, a transmis un mesaj de felicitare cetățenilor cu ocazia Zilei Independenței.

„Dragi conaționali,

Astăzi, când celebrăm Ziua Independenței Republicii Moldova, ne amintim cu profund respect și recunoștință de înaintașii noștri care au luptat pentru idealurile noastre naționale. Acum 33 de ani, pe 27 august 1991, Republica Moldova și-a proclamat independența, un act de mare curaj și demnitate națională, care a reprezentat o etapă crucială în parcursul nostru istoric.

Această zi ne oferă ocazia de a reflecta asupra sacrificiului pe care l-au făcut generațiile trecute pentru a ne redobândi identitatea națională, limba, și cultura. Independența Republicii Moldova este o realizare, dar și o responsabilitate – o etapă tranzitorie pe calea reîntregirii noastre naționale.

Partidul Liberal Democrat din Moldova reafirmă angajamentul său de a lupta pentru idealurile naționale, de a apăra valorile democratice și de a contribui activ la edificarea unui viitor mai bun pentru toți cetățenii Republicii Moldova.

La mulți ani, Republica Moldova!

La mulți ani tuturor celor care poartă în inimă dragostea pentru Neam și Țară!” – se spune în mesajul PLDM.

Share