PLDM: Chișinăul este nu doar capitala RM, este orașul care ne-a redat libertatea după ani de totalitarism comunist

PLDM: Chișinăul este nu doar capitala RM, este orașul care ne-a redat libertatea după ani de totalitarism comunist

Partidul Liberal Democrat din Moldova exprimă sincere felicitări noului Primar General al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, informează Oficial.

Într-un comunicat de presă, liberal-democrații menționează că sunt onorați că au putut să pună umărul la această victorie extraordinară a dreptei politice din Republica Moldova.

„Am făcut împreună cu Platforma DA și PAS dovada solidarități excepționale în sânul familiei popularilor europeni. Suntem împreună arhitecții unei noi speranțe. Avem certitudinea că acesta este începutul unei victorii care ne așteaptă în viitor. Istoria ne pregătește o nouă șansă. Victoria lui Andrei Năstase este începutul unui nou ciclu politic pe care trebuie să-l administrăm cu mare grijă. Avem obligația de a reda cetățenilor statul cu toate instituțiile sale. Avem de reconstruit un sistem care geme de corupție și criminalitate. Ne așteaptă o muncă titanică pentru a reclădi cu grijă tot ce a fost demolat de politicienii imorali și iresponsabili. Chișinăul este nu doar capitala Republicii Moldova, este orașul care ne-a redat libertatea după ani de totalitarism comunist. Tot de aici vom porni să recucerim țara din mâna oligarhilor și hoților de miliarde. Suntem obligați să fim uniți. Suntem obligați să fim împreună”, se mai spune în comunicat.

Doina Secrieru

Share